are you happy now?

Jag blev firad idag istället för imorgon. Fortfarande är jag femton år, men dock är det inte länge till. Som vanligt så gick jag upp för att äta frukost men jag fick en del invändningar och mamma och pappa suckade och tvingade mig tillbaka till sängen för att låtsas sova. Ja, det är tydligen ett måste. Jag har redan sovit i min födelsedagspresent i två månader, och som ni förstår så är det en säng. En stor säng.

Släkten kommer vid två och min pojkvän skall också dyka upp någon gång under dagen. Och jag är redan färdig.

Snart åker jag till stockholm och det ska bli så himla roligt. Både Sofie och Olivia är ju mina resedragare och att vi ska bo mitt på drottninggatan gör ju inte saken värre. Go wild, säger jag bara!Kommentarer
s

det kommer bli grymt kul! :D

2008-03-24 @ 16:48:06
URL: http://whitelight.webblogg.se
NINNIE

Det är typ samma, eller ett exempel: En T-shirt kostar 149.50 i Sverige, i Spanien 14,95 euro. Sa egentligen ar det kanske nan krona billigare, men da menar jag krona eller 50 ore. Jag hittade min skinnjacka (mycket fejk) for 19,90 euro (ca 200 kr), men det var pa vinterrean. Men du kan hitta svarta skinnjackor har i andra affarer fran 150 euro och mycket nerat, tror jag sett en for 40 euro, och dom ar inte alls fula.
kram

2008-03-26 @ 13:52:20
URL: http://ninnies.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0