what the fuck is going on

Vilken nyttig morgon det har varit. Jag vaknade halv åtta av tio timmars sömn, tog en promenad med mamma och gick sedan hem till Julia för att hämta min cykel och diskutera kvällens planer. När jag kom hem så fanns det påskägg i trädgården som det skulle letas efter, och jag hittade mitt, efter att jag gått förbi det tre gånger.

Ibland vet jag inte vad jag ska göra. Det finns det som tynger mig, det som jag inte förstår. Tankarna och lusten att yttra mig, de försvinner ibland, men återkommer alltid. Människor som klankar ner på andra människor och deras sätt att leva, dem har det oftast inte bättre sälva. Dem har oftast inget bättre att komma med. Ändå gör dem det. Jag tänker inte börja skämmas. Jag har alltid levt mitt liv såhär och det finns ingen som kan komma och ändra på det, genom att lägga fram sina åsikter. Onödiga åsikter. Skitåsikter.

Jag har alltid varit en ödmjuk person som respekterar andra människor och jag vill inte förvandlas till någon jag inte är. Jag vill inte följa ett dåligt mönster. Jag är inte den cyniska, jag är inte den som ser det dåliga i allt istället för att se det som är bra. Jag är den som försöker anpassa mig, försöker att vara så trevlig jag kan. Jag tycker om att vara trevlig. 

Jag tycker att vissa människor kan börja göra sig till, om det betyder att man blir en trevligare och mer omtyckt person.Kommentarer
NINNIE

okej, och om du har tankt kopa och inte hittar i Stockholm kanske du hittar en nar ni kommer hit. Du blir ju definitivt ensam om din klanning da, fast om du syr en ar den unik.
Mn roda vaska kopte jag i en affar som heter Blanco (dar jag kopte klanningen jag hade pa julafton), kostade 13 euro, men gick sonder efter 3 dagar, men jag tror jag lagat den, kandes inte sa vart att ta bussen in i hopp om att dom skulle ge mig en ny nar nastan bussen kostar en vaska. forresten sa ar blanco min favorit affar av dom spanska affarerna, fast dom spanska kladerna sitter konstigt pa mig, och det ar mycket enklare nar jag vet min storlek pa hm och det jamt passar, sa jag haller mig till hm. Kram

2008-03-22 @ 17:21:18
URL: http://ninnies.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0