Främling överallt

Sitter just nu och biter på naglarna. En dålig och ganska äcklig vana. Men det är så avstressande att jag knappt kan låta bli.

Om cirka fyrtiofem minuter ska jag, chauffören, köra ut min familj till klinte för att se en revy som förhoppningsvis skall vara underhållande! Annars hoppas jag på goda bullar i pausen. Efter det skall jag köra tillbaka min familj till mitt hus här i Stenkumla och sedan börja packa. Packa!!!!!!!! Jo ni, ska nämligen flytta in hos Tessan i typ en och en halv vecka, dags för lite träning i samboskap, som man kanske kan komma att ha turen att få användning för i framtiden. För kärlek är för dom, dom som har tur, för kärlek är för dom, kärlek är för dom, kärlek är för dom som har tur. Så säger i alla fall Thåström och han må ju ha rätt! Det är inte långt långt bort nu innan jag skall upp och se honom nu heller, skall bli otroligt trevligt.

Vad packar man då för en och en halv vecka? Hela garderoben svarade Tessan kryptiskt. Asså...

Så ska jag helst förklara osmos hos rödlöksceller innan jag flyttar till stan också. Så om någon har någon utomordentlig förklaring på vad som händer när man tillsätter lite sockerlösning på en tunn rödlöksbit och sedan studerar i ett mikroskop, så får den gärna skriva en uppsats i kommentarerna eller skicka ett kärleksbrev på posten. Annars får jag väl tro på att jag tror rätt och sedan bara lämna in en skriftlig hypotes.

Har raderat alla snygga bilder på min dator så det får bli en av de återstående... eh hehe.. heh


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0