what goes around comes around

Blev inte väckt idag med förhoppningarna om att jag skulle gå upp och vara frukostsällskap. Just av den anledningen att inte bli väckt så gick jag upp frivilligt. Det är något med den här damen och inte vilja att bli styrd. Så nu är klockan efter åtta och jag har ett par timmar innan jag börjar jobba. Känns lyxigt att ligga kvar i sängen och stirra på den blå himlen med de konstiga molnformationerna som drar förbi. Det känns djupt. Deep. Poetic. Sushi är en annan sak som är lyxigt, men obetydligt mycket dyrare.

Branting kom in i butiken igår och sa att hon letat efter mitt telefonnummer överallt. Hon sa att hon hade ett jobb till mig om jag inte tackade ja till det på W&L. Hos en tjej som är vd för säljagenturernas någonting och som är ansvarig för och organiserar modemässorna. Efter det så sa branting att jag självfallet hade jobb hos henne också. Att hon ville ha mig i sommar om jag tänkte tillbringa min tid här på ön då. Jag är så glad! Inte visste jag att jobben skulle söka upp mig och inte tvärtom. Jag säger bara en sak, ta vara på all tid.

Ta vara på praktiktillfällen och fega inte ur. Kontakter, åh kontakter! Det känns lite som att jag är bara nitton år och har redan riktigt bra jobberbjudanden. Lite så känns det. Det är värt allt slit. Man tror aldrig det. Men jag skulle faktiskt kunna slå mig i backen på att det nästan alltid är det.


Kommentarer
Rebecca Ohlsson

Matilde, du är grym! Glöm aldrig mig är du gullig. När du är högst upp, för dit kommer du att nå. När alla vill ha dig, så kommer det att bli. Ta åt dig av att alla vill ha dig nu, välj och vraka bland alla alternativ och slå dig fram, upp mot toppen. Där du hör hemma! <3

2011-08-10 @ 21:40:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0