Islands in the stream, that is what we are

Jag är rädd för att jag stundvis har världens glassigaste jobb. Idag har vi släpat kollektioner visserligen men också tränat (på lunchen) och varit på kundbesök. Fick äta den godaste ceasarsalladen som jag någonsin ätit(har ätit det typ två gånger tidigare) och sedan bjöds det på tre sorters pannacotta! Alltså. Sån där middag med efterrätt och fin mat äter jag ju typ max två gånger om året, och då en väl utvald kväll och en tidigare väl igenomgången ekonomi inför kalaset. Azzå, ni skulle bara veta smakerna på pannacottan! Första var med citron och med hemmagjord maräng ovanpå (ehm mums!). Den andra var med karamellsmak, med färska hallon och krossade kex (ehm mums!). Och den tredje var choklad med jordnötter och någon underbar sås (ehm... mums!!)! Vi lämnade den butiken med magarna först kan jag säga.

Sitter just nu och lyssnar på Islands in the stream och tänker mig tillbaka till vårt hantverkshäng. Och föredetta tvåorna. Ni går fan ut snart! Det är bra party i sömnadssalen. Det är något att se tillbaka på det!


Kommentarer
andrea

påminn mig inte, har total studentångest. kommer sluta ensam i en stuga med massor av katter och undra vart mitt liv och alla drömmar tog vägen.

2011-11-01 @ 19:44:14
URL: http://lowhighlife.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0