how long how long

Det händer så mycket här. Är inte van vid att inte ha någon som helst tid att hänga på facebook eller blogga. Jesper är här i helgen och igår var vi och såg på handboll. Han fick betala inträdet självfallet, jag hade haft åtminstone hundra andra bättre förslag på hur man kan spendera en hundralapp. Det var trevligt hur som helst (men tänk vad trevligt lite vin hade varit...). Idag skall jag... åka och se handboll! Skräll. De spelar i Tumba och jag kan påstå att det är mycket trevligare att se folk man känner att springa omkring. Efter det hoppas jag på fikamys, och middagsmys och nattmys. Haha. Massa mys.

Känner mig sjukt peppad inför kommande arbetsvecka. Vi har fått låna min chefs bil, Jessica och jag, och ska ut och besöka våra kunder längs östkusten! Hela veckan spenderas i den södra delen av vårat avlånga land och det ska blir så kul, kul, kul. Heja.

Ps. Såg Red Hot Chili Pepper i onsdags. Det var väl helt okej (jag var så trött att jag nickade till några gånger) och mest förundrades jag över hur man kan behålla sina kroppar i ett 25-årigt stadie när man är runt 50 själv? Sicko. Plus att det hoppade runt som om det var tio. Rock'n'roll. Dock kändes musiken daterad. Daterad som i att det räcker nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0