Kom on då Lena

Resan är bokad. Hell yeah. Självfallet var hotellet vi egentligen ville bo på utsålt men skit i det tänkte jag som så gärna ville åka ändå. Hade 38 graders feber förut och svettas nu i olika stora portioner men orkar inte ligga hemma vara sjuk sova och ta hand om mig vila och ha tråkigt så fan, jag drar till Egypten på torsdag.

Ibland inbillar jag mig att jag är galet gravid för jag mår så sjukt illa i perioder och så cravar jag mängder av melon; konstant. Försökte bota det med apelsinjuice med fruktkött i förut. Ville egentligen bara åt fruktköttet. Men tänkte att man inte bara får plocka ur det goda. Så lät bli att sila.

Sen kom jag på att om jag någonsin ska skapa mig ett märke så kanske det borde heta Påkollo för att jag älskar hur kollo låter i munnen och för att jag önskar att jag skulle ha fått vara på kollo någon gång för att det verkar så mysigt. Men jag skulle nog inte börja Påkollo med stor bokstav. För då liknar det för mycket Pålle. Och Pålle är ett överreklamerat (men sött) hästnamn och som ska fortsätta vara ett hästnamn och inte ett namn på någons kläder.

Ova n' Out.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0