It's half-past the moonlight. Nobody would see us go

Skriver ju egentligen nästan aldrig här längre. Jag önskar att jag gjorde det. Men eftersom jag tror att jag kommer att avlida utan sömn så sover jag typ mest. Det är nu man kan göra precis vad man vill efter studenten, mmm, gå hur långt som helst, meja ner, bygga upp, göra göra. Men jag sover. För det är det som jag har velat göra. Eller nått. För jag vill ju inte dö. Och ibland känns det skönt att blunda.

Annars rullar det på. Jag har bestämt mig för att sluta på jobbet så småningom, och har skrivit på ett kontrakt till september. Jag hör sökt in till flera kurser i Borås för ett halvår framåt efter det. Sen hade jag tänkt att försöka spara ihop lite mer än tjugo tusen de kommande och sista månaderna på jobbet för att ha stålar att bege mig långt långt bort sen när våren kommer åter igen.

Letar efter en provdocka hysteriskt, inte för att jag har bråttom, men för att jag gillar att jaga. Ingen dianamodell utan en dressform eller egentligen allra helst en catwalk form. Så om någon har en docka som står och skräpar eller har någon bra info så shoot.

Tack så länge.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0