Vart jag mig i världen vänder

Helt seriöst, men inte bokstavligt talat, så har jag en tumme i röven. Eller två förresten. Båda. Samtidigt. Det är skönt.

Trots att jag varit hemma och är sjuk så gladdes jag av den färska nyheten som jag fick när jag satte på teven imorse. Tio gånger om för den delen. Under en halvtimme. Att ännu ett barn fötts till världen; i detta fall ett kronprinsessebarn. Och jag förstår och orkar inte alla människor som gnäller om att kungahuset kostar pengar. Vem fan bryr sig. Man får ju faktiskt här skjuta undan sin egna spy-lite-galla-smörja (som någon förövrigt gjort på tunnelbanan idag och jag satt mig där tills jag inte gjorde det längre) och faktiskt glädjas åt att någon faktiskt får över fyrtio kanonskott avfyrade för att den lyckats krysta fram ett barn. Herregud. Jag hade gjort det tjugo gånger om för den uppmärksamheten och uppståndelsen det blev av det. Det är ju bara att vara ärlig med det.

4 the win

Fjärde semlan för i år. 2012 börjar bra... tröstäta? haha.

den vinner som är trägen

Ställ mig inte i ett led
Du får mig aldrig att stå still
Jag fungerar inte då

the horizon

Nu har införsäljningsperioden rivit igång och allt som handlar om en själv har avdunstat ut i oändligheten. Jag är en maskin. Jag är en maskin. Jag vill så gärna skriva. Men jag är en maskin. Är en maskin. Vågar in längre leta på djupet, rensa bland alla lik under sängen. Först göteborg, sen köpenhamn, sen stockholm modevecka, sen finland, sen sen sen...

Ser en framtid långt borta.

RSS 2.0