Rise up like an elephant from the storm

Ängeln i mitt rum är för tillfället Laleh.

Loosen it up a little bit

Herregud vad tiden går. Som ett ända tjur-rus.

Så var har jag då hållit hus från januari tills nu? Det har ju varit införsäljningsperiod i modebranschen, så jag har ungefär tillbringat 2/3 av mitt dygn på jobbet och sovit de resterande timmarna. Yey, vilken fri ickestudent man är! Men. Det är roligt. Mestadels. Man skjuter lite av sig själv åt sidan och jobbar på. Man vill så gärna framåt framåt. Vi reser mycket på jobbet och bara sen i slutet av januari har jag varit en vecka i göteborg, på Öksnemässan i Köpenhamn, i Finland på jobbkryssning och om två veckor åker vi till London! Numera springer vi runt på gatorna i Stockholm och nästa vecka hyr vi en bil och drar ut i förorterna. Heja heja.

Sen sist har jag köpt mig ett par vintagebågar i original från 60/70-talet från Christian Dior. Synsam i Lidingö galleria hade letat fram ur arkivet bågarna från ungefär fyrtio till femtio år sen och sålde nu dem. Alltså original och bara ett par av varje modell. Det var så grymt. Jag gick helt bananas. Så nu har jag ett par nya fina solglasögon som kommer ligga mig varmt om hjärtat.

Stockholm är fint såna här dagar när solen skiner. Ikväll sitter jag efter en fika och en vintagebutik att återvända till, själv hemma framför teven och ser I love you man. Igår var det party och idag betalade jag för det. Nu har jag moppat badrummet och känner att lite rätsida på livet börjar nalkas. Nästa helg åker jag hem till gotland för att fira att jag blir tjugo (herregud) och jag saknar alla fina blodsbandade människor på ön. Och jag har fått en ny liten kusin.

Så först Gotland.
Sen London.
Sen påsk och Gotland igen.
Sen Paris?

Ah.

fett

Råkade köpa ett gymkort häromdagen... nu då?

RSS 2.0