Två mörka ögon

Av någon anledning gav jag mig in på att, klockan 22 en lördagkväll som denna, se reprisen av förra veckans körslaget. Troligtvis var anledningen något i stil med "man kanske känner någon, och vem är Bengan egentligen?!". Oj oj oj. Till min föga förvåning kom han ju inte ens ifrån Gotland. Trots det, trots det, så tänkter jag att inget jäkla mes-lir med att spola fram och se Visby och sedan släcka ner, utan ordningen får avgöra; jag ser programmet tills Visby har uppträtt. Tror ni inte att Visby sjöng näst SIST? Jo, det tror ni eftersom ni också sett det. Herregud, jag anser mig nästan hjärntvättad efter detta. Nog för att Putte är söt och jag gillar glitter. Men helt ärligt. Det här kan inte vara svensk underhållning när den är som bäst. Men nu vet jag. Vilka som är med.
 
Av en annan anledning, innan jag föll in på föregående villospår, satt jag och såg på veckofinalerna ifrån Vem vet mest. Det är en fantastisk känsla när man upptäcker att man FAKTISKT GÖR det. Ser det. På play. Som om det vore viktigt. Jag måste sluta ge hän för frågesportsprogram. Kanske främst på lördagkvällar.
 
Innan det såg jag på Skavlan. Av en mycket god anledning. DET. Det är kvalitet. Älskar Fredrik. Kan tänka mig att tillbringa varje lördagskväll med honom. Utan att ens se tillbaka. Svensk underhållning när den är som bäst <3
 
XOXO
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0