Snörvel.

Jag är så himla himla förkyld. Det är så äckligt när det finns snor så att det både räcker till en hel pappersrulle och för att fylla magsäcken. Som att det är på full effektivitet åt båda hållen. Känner mig helt snorhög.Eller som en snorhög.
 
Moget snack.
 
Var idag på första mönsterkonstruktionslektionen på textilhögskolan. En grundläggande sådan, så allt går väldigt lugnt och metodiskt. Om det är stundvis långsamt för mig, så går det troligtvis ändå i ultrarapid för dem som aldrig sysslat med det här tidigare. Jag menar, jag fattade ingenting under första halvåret på gymnasiet. Jag får i alla fall nu lära mig rita mönster från grunden, jippi för det! Av 282 personer som sökte till kursen så är vi 24 personer, varav tre killar. Alltid kul med killar. Aight!
 
Är sinnessjukt trött. Har ätit alldeles för lite mat idag förrän tills för en liten stund sen. Kan knappt redogöra för allt jag nyligen åt. Älskar att känna mig helt mätt. Fullständigt tillfredsställande känsla. Speciellt, trots just det, när vi tog mått på varandra idag och man märker att man tappat fyra centimeter på stussvidden och nästan två centimeter i midjan. När hände detta. Märker knappt skillnad ändå.
 
Hur som helst. Sett alla avsnitt som går att se av New Girl. ÄLSKAR det. Tycker att tiden går lite långsamt och sorgligt fram medan man måste vänta in nästa avsnitt.
 
Det var väl det. Snörvel.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0